A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint.

Pályázati felhívás - ingatlan bérbeadás

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázati felhívás-t tesz közzé az alábbiak szerint:

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. bérbe adja a Nagykáta, Jászberényi út 88. szám (nagykátai gyógyfürdő) alatti ingatlanban az emeleten található 8 m2 nagyságú büfé elnevezésű területet és az ahhoz kapcsolódó raktárhelységet.

A bérlet időtartama:

határozott idejű 2022. szeptember 01-től – 2023. április 30-ig. Kölcsönös megelégedés esetén a nyertes pályázó opciós joggal rendelkezik a bérlés meghosszabbodására vonatkozóan.

A pályázat elbírálásakor a legelőnyösebb vagy a legkedvezőbb ajánlatot tevőt hirdetjük nyertesnek. A bérlő a bérleti díjat számla ellenében előre minden hónap 10-ig köteles megfizetni. A bérlő kötelezettséget vállal a bérlemény folyamatos üzemeltetésére, a gyógyfürdő nyitvatartási ideje alatt. Ettől eltérni csak előzetes egyeztetés esetén lehet. A pályázó az általa árusítani kívánt termékekről köteles a fürdőházat üzemeltető kft vezetőjével egyeztetni.

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. A nyertes ajánlattevő köteles a tevékenység végzéséhez szükséges hatósági engedélyeket beszerezni és azokat a Bérbeadónak bemutatni.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft címére történő megküldésével (2760 Nagykáta, Temető utca 24.). Kérjük a borítékon feltüntetni: Fürdő büfé
vagy Személyesen: Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft címén

vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

A benyújtás határideje:

 2022. augusztus 10. 16 óra. Az ajánlattevő csak az ezen időpontig beérkező ajánlatokat tekinti érvényesnek. A határidőn túl érkező ajánlat érvénytelen.

Kelt: Nagykáta, 2022.07.28.


      Balla Mihály
 ügyvezető igazgató

Gyógyvizünk

Nagy sótartalmú, kis keménységű, nátrium-kloridos,
hidrogén-karbonátos, fluoros, jódos, metabórsavas vize
egyesíti Bükkszék, Balf, Parád, valamint Zalakaros,
Hajdúszoboszló gyógyvizeinek hatását.